Националното турне  Любов и приятелство на група Тоника Домини и

...
Националното турне  Любов и приятелство на група Тоника Домини и
Коментари Харесай

Вечните песни на Тоника Домини огласят Пловдив

Националното турне  „ Любов и другарство ” на група „ Тоника Домини ” и Йордан Марков идва в  Пловдив на 7 юни. Любимите песни на „ Тоника ” ще огласят лятно кино „ Орфей ” от 20 часа.  Гастролът на любимците Ева Найденова, Виолета и Красимир Гюлмезови, дружно с младия и талантлив реализатор Йордан Марков ще зарадва пловдивчани с хубава музика. 

 В програмата взе участие и балет DejaVu. Изпълнителите са подготвили огромно аудиовизуално и светлинно шоу с познатите и обичани от генерации български почитатели на  естрадно-шлагерната музика песни. 

 Новото попълнение в квартета е Йордан Марков. Той е приключил НМА „ Панчо Владигеров ”, компетентност " Поп и джаз пеене " в класа на професор Стефка Оникян. Миналата година приключил магистратура. Правил е песни с създатели като Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Александър Петров, Иван Тенев, Пламен Велинов, Светослав Лобушки, Мариета Ангелова. Тези песни са включени в албума „ Живот на кръстопът “, публикуван през 2016 година. Печелил е голям брой награди от български и интернационалните музикални състезания.

 „ През 2016 година дружно с балет DejaVu и с танцов фолклорен отбор направихме няколко концерта и представихме този албум в по-големи български градове. Така се случи, че направихме два концерта с „ Тоника Домини “. Така пристигна концепцията тази година да тръгнем на общо турне с тяхната и моята музика. Подготвили сме както нови, по този начин и добре познати и обичани от публиката песни. Тръгваме с огромен механически екип “, разясни Йордан Марков.
Билетите са към този момент в продажба в билетен център пред община Пловдив на цени от 10 до 20 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР